Blog

Vala Mar Residences - "Ne Shtepine Tone"

Sot "Në shtëpinë tonë" Anjeza dhe Flori vizitojnë VALA MAR. Në Rezidencën VALA MAR do të gjeni veten në bukurinë dhe joshjen e Gjirit të Lalzit, duke zgjedhur shtëpinë ideale në bregdet. VALA MAR Residences ofron jo vetëm një rezidencë por një përvojë të paharruar jetese.

Shiko videon