Blog

Vala Mar Residences është zgjedhja ideale për një jetesë elegante dhe të shëndetshme, mes gjelbërimit dhe ajrit të pastër, në plazhin e Hamallajt, Gjiri i Lalzit.

Vetëm 40 km larg nga Tirana, ky kompleks rezidencial dhe turistik është destinacioni kryesor për këdo që dëshiron të shijojë natyrën, por edhe kërkon siguri, cilësi ndërtimi dhe infrastrukturë.

Në kuadër të zhvillimit të infrastrukturës së brendshme të resortit, së fundmi ka përfunduar me sukses edhe rehabilitimi i kanalit kullues. Ky segment i rezidencës, së shpejti do të jetë i rrethuar nga të dyja anët me hapësira të gjelbërta dhe do të kthehet në një ambient rekreativ, me hapësira të përshtatshme vendqëndrimi edhe për motorët e ujit.


#ValaMarResidences #YourHomeByTheSea #Hamallaj #LalziBay #Durres #AdriaticSea #ManeTCI #PartofBalfinGroup