Perse te investoni ne Shqiperi, Vala Mar Residences

Shqipëria si një vend me atraksionin më të ri turistik, ofron dhe mundësi të shumta për investime.

Mëposhtë po listojmë disa arsye përse ju duhet të investoni në Shqipëri?

 

  • Një nga vendet me zhvillimin më të madh në rajon.
  • Tregu i pasurive të paluajtshme me një rritje konstante.
  • Pasuri të paluajtshme në bregdet me çmime më të lira se rajoni.
  • Qeveri e stabilizuar dhe me zgjedhje demokratike të lira.
  • Anëtare e NATOs me të drejta të plota që nga viti 2009.
  • Taksë fikse fitimi e cila nuk e kalon masën e 10%.
  • Ligje të veçanta që mbrojnë investitorët.
  • Investitorët trajtohen në menyrë të barabartë dhe jo të njëanshëm.
  • Investitorët nuk trajtohen në mënyrë të njëanshme se ajo e drejtës ndërkombëtare.