Investimet, Vala Mar Residences

 

ZHVILLO BIZNESIN

Mundësi Investimi në Gjirin e Lalzit 
Investo në mënyrë të zgjuar

Vala Mar Residences ju ofron mundësinë e artë të zhvilloni biznesin tuaj në një objekt të dedikuar për shërbime. Përveç 163 vilave dhe 450 apartamenteve - funksionale gjatë gjithë vitit, kompleksi mirëpret turistë e vizitorë të shumtë, klientë optimal për zhvillimin e biznesit tuaj. Ju mund të zhvilloni një restorant, bar kafe, kid-zone ose market, në objektin e shërbimeve, i cili lidhet drejtpërdrejtë me zonën e gjelbëruar të kompleksit dhe ndodhet pranë hyrjes.

TË DHËNA TEKNIKE
- Sipërfaqe Ndërtimi: 298.39m2
- Sipërfaqe Trualli: 229.7m2
- Parkime të dedikuara: 4
- Siguri dhe mirëmbajtje në kompleks 24 orë/7 ditë të javës