Investimet, Vala Mar Residences

 

ZONA PËR INVESTIM

Mundësi Investimi në Gjirin e Lalzit 
Investo në mënyrë të zgjuar

Tek Gjirit të Lalzit, gjenden 3 zona të cilat gëzojnë miratimin e Qeverisë Shqiptare për zhvilluar dhe investim. Zonat për investim lagen nga deti Adriatik dhe janë mjaft tërheqëse për zhvillimin e turizmit falë bregetit të virgjër ranor. Plani i zhvillimit turistik përfshin gjithashtu zhvillimin e infrastrukturës lokale e cila ndikon në rritjen e vlerës së zonave.

Zona per investim, Vala Mar Residences

Zonat mund të shfrytëzohen për zhvillim të strukturave turistike: mund të ndërtohen komplekse rezidenciale 2-4 kate ose shërbime hoteleri-turizëm. Zonat ndodhen në një bregdet ranor me shtrirje lineare 1 km. Çmimi mesatar për shitje në ketë zonë është:

   -Për vilat 1,050 €/m2
   -Për apartamentet 1,000 €/m2
   -Për truallin 60 €/m2

Kliko më poshtë për më shumë informacion

 Vala Mar, Shtepi, Vila, Apartamente, Vala Mar Residences