VILA ULTRAMARINE

Sipërfaqe Totale e Vilës: 133m2
Sipërfaqe Parcele: 390-470m2

 
Vila Ultramarine ndodhet në brezin e dytë të vilave. Ky tip vile ka një sipërfaqe më të vogël, por është pranë freskisë dhe bukurisë së bregut të detit. Me një kopësht me sipërfaqe 390-470 m2, Vila Ultramarine ofron hapësirë të dedikuar për të krijuar kënde lojrash për fëmijë dhe kënde barbecue-sh, në mënyrë që ju të shijoni pasditet tuaja në bregdet. Kjo vilë ofron 2 poste parkimi të hapura.
 

    

Kati përdhe - 64.6m2:

                                                   1 Dhomë Ndënjie
                                                   1 Dhomë Gatimi dhe Ngrënie
                                                   1 Tualet

 

Kati i parë – 68.4m2:

                                                   3 Dhoma Gjumi
                                                   1 Tualet
                                                   1 Ballkon