VILA CELESTE

Sipërfaqe Totale e Vilës:169.3m2
Sipërfaqe Parcele: 500-530m2

 
Vila Celeste është vila e mesme nga madhësia. Ky tip vile ofron hapësira të brendshme të mjaftueshme për familje të mëdha. Sipërfaqja e kopshtit prej 500-530m2 I jep mundësinë banorëve të krijojnë një ambjent rekreativ familjar, ose të ndërtojnë një pishinë ose Jacuzzi për kënaqësinë e tyre. Pozicionuar në brezin e mesëm të kompleksit, Vila Celeste është projektuar për t’u dhënë mundësinë banorëve të përfitojmë nga afërsia me detin, por edhe nga lehtësirat e kompleksit. Vila Celeste ofron 2 poste parkimi të hapura.
 

   

Kati përdhe – 79.5m2:

                                                   1 Dhomë Gjumi
                                                   1 Dhomë Gatimi dhe Ngrënie
                                                   1 Dhomë Gjumi dhe 1 Tualet

Kati i parë -89.8m2:

                                                   3 Dhoma Gjumi
                                                   2 Tualete
                                                   2 Ballkone