Konceptuar për të përfituar nga klima e Gjirit të Lalzit, këto objekte rezidenciale 3-katëshe me dy hyrje, ofrojnë 4 apartamente për çdo kat.

 

 

OBJEKTI REZIDENCIAL 1

 
Konceptuar për të përfituar nga klima e Gjirit të Lalzit, këto objekte rezidenciale 3-katëshe me dy hyrje, ofrojnë 4 apartamente për çdo kat. Apartamentet ofrojnë një dhomë ndenje, një kuzhinë, dhoma gjumi, tualete si dhe ballkone të mëdha për të shijuar gjelbërimin rrethues. Apartamentet janë projektuar të gjitha me pamje nga deti, si edhe përfitojnë maksimalisht nga ndriçimi natyral i diellit. Çdo apartament ka të garantuar një vend parkimi, i cili përfshihet në çmimin e shitjes, që përkon me numrin e apartamentit.

Sipërfaqja e përgjithshme e këtij tipi objekti është 870 m2

Planimetria e katit përdhe

  • Apartament 1+1: 60.86 m2
  • Apartament 2+1: 83.18 m2
  • Apartament 1+1: 61.45 m2
  • Apartament 2+1: 83.97 m2

Planimetria e katit të parë dhe dytë

  • Apartament 1+1: 66.02 m2
  • Apartament 2+1: 79.39 m2
  • Apartament 1+1: 65.39 m2
  • Apartament 2+1: 78.63 m2