VILA AZURE

Sipërfaqe Totale e Vilës:132m2
Sipërfaqe Parcele: 370-410m2

 
Vila Azure është më e vogla nga vilat në madhësi, por ofron gjithë komoditetin falë përdorimit efektiv të sipërfaqeve. Ky tip vile ndodhet midis gjelbërimit të kompleksit. Me një sipërfaqe kopshti prej 370 - 410m2, residentët kanë mundësinë të shfrytëzojnë hapësirën për të krijuar oazin e qetësisë dhe relaksit familjar. Ky tip vile ofron 2 poste parkimi të hapura.
 

    

Kati përdhe - 66m2:

                                                   1 Dhomë Gatimi dhe Ngrënie
                                                   1 Dhomë Ndenje
                                                   1 Tualet

Kati i parë - 66m2:

                                                    2 Dhoma Gjumi
                                                    1 Tualet
                                                    2 Ballkone