Konceptuar për të përfituar nga klima e Gjirit të Lalzit, këto objekte rezidenciale 3-katëshe me një hyrje, ofrojnë 3 apartamente për çdo kat.

 

 

OBJEKTI REZIDENCIAL 2

 
Konceptuar për të përfituar nga klima e Gjirit të Lalzit, këto objekte rezidenciale 3-katëshe me dy hyrje, ofrojnë 4 apartamente për çdo kat. Apartamentet ofrojnë një dhomë ndenje, një kuzhinë, dhoma gjumi, tualete si dhe ballkone të mëdha për të shijuar gjelbërimin rrethues. Apartamentet janë projektuar të gjitha me pamje nga deti si edhe përfitojmë maksimalisht nga ndriçimi natyral i diellit. Çdo apartament ka të garantuar edhe një vend parkimi, i cili përfshihet në çmimin e shtijes, që përkon me numrin e apartamentit.

Sipërfaqja e përgjithshme e këtij objekti është përafërsisht 610m2

Planimetria e katit përdhe

  • Apartament 1+1: 58.32 m2
  • Apartament 1+1: 71.55 m2

Planimetria e katit të parë dhe dytë

  • Apartament 2+1: 71.42 m2
  • Apartament 2+1: 71.55m2