RRETH NESH
MIRËSEVINI

Rezidenca juaj perfekte
Destinacioni juaj ekskluziv
Shtëpia juaj në detin Adriatik

Vala Mar Residences është destinacioni rezidencial e turistik i individëve dhe familjeve që dëshirojnë të shijojnë natyrën, por edhe kërkojnë siguri, cilësi ndërtimi dhe infrastrukturë. Rezidencat e kompleksit, vilat dhe apartamentet e tipologjive të ndryshme, gjenden mes gjelbërimit karakteristik të zonës, si edhe orientohen me pamje nga bregdeti i artë i Gjirit të Lalzit. Me një shtrirje prej 10 km në bregdetin e Adriatikut, Gjiri i Lalzit ofron një ndër plazhet më të bukura të rivierës së Adriatikut

Vala Mar Residences ndërthur eksperiencën, profesionalizmin dhe metodologjinë e përparuar, në interes të banorëve, komunitetit lokal dhe turizmit në Shqipëri. Kompleksi ofron një shumëllojshmëri shërbimesh, facilitetesh dhe argëtimesh për të garantuar një qëndrim të këndshëm. Gjithashtu, pozicionimi pranë qendrave kryesore të banimit në Shqipëri mundëson aksesin e lehtësirave dhe komoditeteve kryesore të jetesës. Shtëpia juaj buzë detit Adriatik, ju mirëpret!

Kliko më poshtë për më shumë informacion:

 Vala Mar Residences