Vendndodhja, Vala Mar Residences

 

VENDNDODHJA

 

Vala Mar Residences ndodhet:

  • 42 km larg Tiranës

  • 38 km larg Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës

  • 26 km nga qendra dhe porti i qytetit të Durrësit

  • 63 km nga porti i Shëngjinit

  • 101 km nga qyteti i Ulqinit, Mali i Zi nëpërmjet vendkalimit të Muriqanit

  • 268 km nga qyteti i Prishtinës, Kosovë nëpërmjet vendkalimit në Morinë

  • 300 km nga qyteti i Shkupit, nëpërmjet vendkalimi të Qafë-Thanës 

 

Vendndodhja, Vala Mar Residences