Sherbimet kryesore, Vala Mar Residences

 

Shërbimet në Lungomare - Zhvilloni Biznesi

Zhvilloni biznesin tuaj në shëtitoren e Vala Mar Residences!

Një mundësi e re Investimi pranë Shëtitores së kompleksit Vala Mar Residences - bashkëpunime biznesi në formë qiradhënie.

Shëtitorja është një projekt I cili ia shton vlerën kompleksit, duke ofruar mundësi argëtimi dhe çlodhje për rezidentët dhe vizitorët.

Projekti i shëtitores vihet në zbatim në muajin Maj, duke qenë plotësisht funksional këtë verë.