Keshillim financiar, Vala Mar Residences

INVESTIM I SIGURT DHE I ZGJUAR

KTHIM INVESTIMI
Zhvillimi i shpejtë i zonës në nivel infrastrukturor, urbanistik dhe turistik, rrit vlerën e pronës që ju do të blini. Blerja e kësaj prone është pa diskutimnjë investim i sigurt për të ardhmen.

RENTING PROGRAM OSE PROGRAMI I QIRADHËNIES
Vala Mar Residences i konsideron rezidentët e saj si partnerë biznesi. Ne ofrojmë shërbimin e menaxhimit të pronës nga menaxherë të specializuar, për dhënien e pronës tuaj me qira gjatë periudhës që ju zgjidhni, nëpërmjet kontratave të veçanta të bashkëpunimit.