Apartamente, Vala Mar Residences

APARTAMENTE

 
Nëse preferoni ambjente të këndshme dhe hapësira më të vogla në shtëpinë tuaj të pushimeve, zgjidhja optimale janë apartamentet me pamje nga deti. Vala Mar Residences ofron modele të ndryshme apartamentesh, të cilat përshtaten me kërkesa të ndryshme bazuar në madhësi dhe tipologji:

• Apartamente 1+1: 56 – 72m2
• Apartamente 2+1: 72 – 84m2

 

                              Objekt Rezidencial 1, Vala Mar Residences

                OBJEKT REZIDENCIAL 1 

                                                      Objekt Rezidencial 2, Vala Mar Residences

                               OBJEKT REZIDENCIAL 2

                                                    Objekt rezidencial 3, Vala Mar Residences

                              OBJEKT REZIDENCIAL 3

Të gjitha
Apartamente
OBJEKTI REZIDENCIAL 1
Konceptuar për të përfituar nga klima e Gjirit të...
OBJEKTI REZIDENCIAL 2
Konceptuar për të përfituar nga klima e Gjirit të...
OBJEKTI REZIDENCIAL 3
Konceptuar për të përfituar nga klima e Gjirit të...