Vila, Vala Mar Residences

VILAT

 
Nëse preferoni që shtëpia juaj buzë detit të jetë një oaz qetësie dhe komoditeti, zgjidhja optimale janë vilat. Vala Mar Residences ofron 5 tipe vilash. Të emërtuara sipas nuancave të ngjyrës blu të detit gjatë stinëve të ndryshme, ofrojnë privatësinë e dëshiruar të shtëpisë në bregdet. Vilat janë të bashkangjitura me dy kate me sipërfaqe ndërtimi nga 132 – 221 m2.
 
 
               Vila Azure, Vala Mar Residences

              AZURE

                   Vila Ultramarine, Vala Mar Residences

           ULTRAMARINE

                          Vila Iris, Vala Mar Residences

                             IRIS

                                Vila Celeste, Vala Mar Residences

                             CELESTE

                                        Vila Sapphire, Vala Mar Residences

                                      SAPPHIRE

Të gjitha
Vila
Vila Azure
Vila Ultramarine
Vila Iris
Vila Celeste
Vila Sapphire